GARANCIJA 2 GODINE!
Maloprodaja 064/803-3924
0 рсд

Cart

Nema proizvoda u korpi.

View Cart Checkout

Najbolji izbor skutera u Beogradu - Otkrijte savršen prevoz za gradske rute!

Xtreme Motors je vaša najbolja destinacija za kvalitetne električne skutere – modernu i održivu alternativu za prevoz. Naša firma nudi širok izbor električnih skutera koji su idealni za gradske vožnje, omogućavajući vam brz i jednostavan dolazak do odredišta bez gužvi i uz minimalnu potrošnju energije.

Pouzdani i ekološki prihvatljivi, naši električni skuteri su takođe ekonomični, trošeći znatno manje energije od klasičnih vozila. Održavanje je jednostavno i pristupačno, olakšavajući vam svakodnevnu vožnju. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći da pronađete savršen skuter za vaše potrebe i budžet.

Posetite Xtreme Motors i otkrijte sve prednosti vožnje električnim skuterima. Uz nas, vaša vožnja gradom postaje još zabavnija, praktičnija i ekološki odgovorna!

Adresa Beograd – Shoping Center Stadion nivo 1, Zaplenjska 32

Električni skuteri su postali izuzetno korisni i praktični prevozni sredstva. Oni su ne samo ekološki prihvatljivi, već i jednostavni za upotrebu i održavanje. Električni skuteri pružaju efikasan način putovanja gradskim ulicama, omogućavajući vam da izbegnete gužve i uživate u slobodi vožnje. Sa električnim skuterima, možete brzo stići na svoje odredište, a istovremeno doprineti zaštiti okoline. Bez obzira na vaše vozačke veštine, električni skuteri će vam omogućiti da lako savladate svaku rutu. Isprobajte električne skutere i otkrijte novi način vožnje gradom koji kombinuje praktičnost, efikasnost i ekološku osvešćenost!

Do 60km

Sa jednim punjenjem prelazi do 60km

Na rate, bez kamate

Električni skuteri na 24 rate bez kamate